Welcome, Guest

12 step prayers in Hebrew
(0 viewing) 
If you've made progress - thank G-d, double your merit by inspiring others as well! Post the tips and advice that worked best for you in your journey to sobriety or tell us about recommendations you heard from others that work.
  • Page:
  • 1

TOPIC: 12 step prayers in Hebrew 1387 Views

12 step prayers in Hebrew 28 Mar 2011 03:40 #102229

• kiviyvy
  • Current streak: 97 days
  • Gold Boarder
  • Yashuv VYashuv!
Does anyone know of a resource where one can find the 12 steps prayers in Hebrew? I just think it would be easier to relate to.

I put the prayers into Google Translate and this is what came out. Maybe we can make a group effort at editing these? They're not quite usable as is. I copied the prayers from http://www.teen-anon.com/prayers.htm - one of many sites that list the prayers.

שלווה תפילה

אלוהים, תן לי את השלווה לקבל את הדברים אני לא יכול לשנות, לשנות את הדברים שאני יכול, ואת היכולת לדעת את ההבדל.

ראשית תפילה שלב

אלוהים היקר, אני מודה שאני חסר אונים על ההתמכרות שלי אני מודה שחיי unmanageable כאשר אני מנסה לשלוט בו. עזור לי היום הזה כדי להבין את המשמעות האמיתית של חוסר אונים. הסר ממני כל הכחשה של ההתמכרות שלי.

תפילה חלופי

היום, אני מבקש עזרה עם ההתמכרות שלי. מניעת שמרה ממני לראות איך אונים אני & איך החיים שלי היא ניתנת לניהול. אני צריך ללמוד & לזכור כי יש לי מחלה חשוכת מרפא & התנזרות היא הדרך היחידה להתמודד עם זה.

שלב שני תפילה

אבינו שבשמים, אני יודע בלבי כי רק אתה יכול להחזיר אותי לשפיות. אני מבקש בהכנעה שתסיר כל מחשבה מעוותת & התנהגות ממכרת ממני את היום הזה. רוח רפא שלי & לשחזר בי מחשבה ברורה.

תפילה חלופי

אני מתפלל בראש פתוח אז אני יכול להאמין בכוח גדול ממני. אני מתפלל בענווה & ההזדמנות המשיכו להגדיל את האמונה שלי. אני לא רוצה להיות משוגע יותר.

שלישית תפילה שלב

אלוהים, אני מציע את עצמי אליך כדי לבנות איתי & קשור אלי כמו להחלש אתה. לשחרר אותי עבדים של עצמי, כי אני יכול יותר טוב לעשות רצונך. קחו את הקשיים שלי, כי ניצחון עליהם יכול להעיד על אלה אני יעזור של Thy כוח, ואהבת לרעך & דרכך בחיים. מותר לי לעשות רצונך תמיד!

תפילה חלופי

קח את הרצון שלי & את החיים שלי, מדריך אותי בהחלמה שלי, הראה לי איך לחיות.

הצעד הרביעי תפילה

אלוהים היקר, זה אני שעשה את חיי בלגן. אני עשיתי את זה, אבל אני לא יכול לבטל אותו. הטעויות שלי הם שלי & אני יתחיל מוסרי חיפוש & חת. אני ארשום עוולות שלי, אבל אני יכלול גם את זה וזה טוב. אני מתפלל עבור הכוח כדי להשלים את המשימה.

החמישית תפילה שלב

כוח עליון, המלאי שלי הראה לי מי אני, אבל אני מבקש את עזרתך מודה עוולות שלי לאדם אחר & לך. הבטיחי לי, & להיות איתי, בשלב זה, עבור ללא שלב זה אני לא יכול להתקדם בהחלמה שלי. בעזרתכם, אני יכול לעשות את זה & אני אעשה את זה.

השישית תפילה שלב

אלוהים היקר, אני מוכן לעזור שלך בהסרת ממני את הפגמים של הדמות שבה עכשיו אני מבינה הם מכשול ההתאוששות שלי עזרה לי להמשיך להיות כנה עם עצמי & להדריך אותי לכיוון הרוחני & בריאות הנפש.

השביעית תפילה שלב

הבורא שלי, אני מוכן עכשיו, כי אתה צריך כל לי, טוב & רע. אני מתפלל כי אתה עכשיו להסיר ממני כל פגם יחיד של הדמות אשר עומד בדרכו של התועלת שלי אתה & הבחורים שלי. גרנט לי כוח, כמו אני יוצא מכאן לעשות ההצעה שלך.

הח תפילה שלב

כוח עליון, אני מבקש את עזרתך בהפיכת ברשימה שלי של כל אלה יש לי להיפגע. אני אקח אחריות על הטעויות שלי & להיות סלחניים לאחרים כפי שאתה סולח לי. תן לי את נכונותה להתחיל בהשבת שלי. זו אני מתפלל.

התשיעית תפילה שלב

כוח עליון, אני מתפלל עבור היחס הנכון כדי לפצות שלי, להיות מודע לעולם לא כדי לפגוע באחרים בתהליך. אני מבקש הדרכה שלך בקבלת הפיצוי העקיף. הכי חשוב, אני ימשיך לפצות על ידי השוהים נזור, לעזור לאחרים & הגוברת התקדמות רוחנית.

הי תפילה שלב

אני מתפלל אני יכול להמשיך: לצמוח הבנה & יעילות; כדי לקחת היומי לבדוק נקודה המלאים של עצמי; כדי לתקן טעויות כאשר אני עושה אותם, לקחת אחריות על המעשים שלי, כדי להיות מודע לעולם של עמדות שליליות & תבוסה עצמית שלי & התנהגויות; כדי לשמור מזיד שלי הסימון; כדי לזכור תמיד אני צריך את העזרה שלך; אוהבים לשמור & סובלנות של אחרים כמו הקוד שלי; & כדי להמשיך בתפילה היומית איך אני יכול לשרת בצורה הטובה ביותר אתה, כוחי גבוהה.

הי"א תפילה שלב

כוח עליון, כפי שאני מבין אותך, אני מתפלל כדי לשמור על הקשר שלי עם אתה פותח & ברורה מן הבלבול של חיי היומיום. באמצעות התפילות שלי & מדיטציה אני שואל במיוחד חופש החשיבה העצמית תהיה רציונליזציה &, משאלת לב. להתפלל עבור הדרכתו של מחשבה נכונה & פעולה חיובית אני. יהיה שלך, כוח עליון, לא שלי, מה לעשות.

י"ב תפילה שלב

אלוהים היקר, הרוחנית שלי התעוררות ממשיכה להתפתח. לעזרה שקיבלתי אני יעביר & להעניק לאחרים, הן & את המלגה. על ההזדמנות הזאת אני מודה. אני מתפלל בענווה ביותר להמשיך walkingday יום על הכביש של התקדמות רוחנית. אני מתפלל עבור עוצמת החוכמה הפנימית & לתרגל את העקרונות של הדרך הזו של החיים כל מה שאני עושה & אומר. אני זקוק לך, חברים שלי & את התוכנית כל יום וכל שעה. זוהי דרך טובה יותר לחיות.

Last Edit: by .
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.39 seconds

Are you sure?

Yes